ÉlményFactory Kulturális Egyesület

Partnereink

Művészeti Délután

A Művészeti Délután minden keretet tágít. Például rögtön: nem csak délután, nem csak
művészet!

Önismereti Diszkó

Az Önismereti Diszkó küldetése, hogy aki találkozik vele, annak legyen egy spontán, intimebb találkozása a térrel, hangulattal ahol van, így bizonyos értelemben egy kicsit saját magával. Amit létrehozunk, az egy nyugodtabb környezet, de nem teljesen kiszakítva a térből ahol létrejön, hanem csak feldíszítve azt.

Open Jam

Olyan közös együttlétek ezek az alkalmak, mikor időt és figyelmet és fokozott jelenlétet osztunk meg egymással. A jamek kívülről nem mindig adnak élvezhető produktumot, hanem sokkal inkább a “belül” benne lévők összehangolódását, majd kommunikációját, közös “történetét” tükrözi.

Tű fokán MŰVÉSZETI FESZTIVÁL 

Vannak az ipari fesztiválok, ilyen a Sziget, a VOLT, de ilyen Orfű is. Itt nagybeszállítók hozzák az egész infrastruktúrát, nagy nevek adják elő azt az előregyártott élményt, amire állítólag mindenki vágyik. Aztán vannak a bazár-fesztiválok, ahol pedig új élményt gyártunk, az annak megfelelő ritmusban. Olyan fesztiválok, amiket a saját képünkre alakítunk, olyan események ahol plurális érdekeltek alakítják ki a végleges arculatot. Ilyen a Tűfokán is.